خواص سیر

سیر با نام علمی (Allium sativum) گیاهی است از راسته مارچوبه‌ای‌ها (Asparagales) از تیره پیازها (Alliaceae) و سرده سیرها (Allium).
سیر از سبزی هایی است که تاریخی بسیار کهن دارد.
انسان خواص درمانی این گیاه را پنج قرن قبل از میلاد مسیح شناخته بود.
سیر هزاران سال برای اهداف پزشکی استفاده می شده است. این گیاه حداقل ۳۰۰۰ سال در طب چین کاربرد داشته است. ‏
مصریان، بابلی‌ها، یونانی‌ها و رومی‌ها از سیر برای موارد شفابخش استفاده می ‌کرده‌اند.
در جنگ‌های جهانی اول و دوم نیز از سیر ‏به عنوان ماده ی ضد عفونی کننده برای پیشگیری از قانقاریا استفاده می‌شده است. ‏
در طول تاریخ، سیر در سرتاسر دنیا برای درمان ناراحتی ‌های مختلف شامل فشار خون بالا، عفونت‌ها و مارگزیدگی‌ها استفاده شده و ‏برخی فرهنگ‌ها از آن برای دفع ارواح شیطانی استفاده می ‌کردند. ‏
اهمیت و خواص زیاد سیر در احادیث اسلامی نیز مورد توجه بوده است. ۱۴۰۰ سال پیش‎ ‎رسول گرامی اسلام فرموده اند:
« کل الثوم فان فیها شفاء من سبعین داء لایقرب‎ ‎المسجد »: ‏یعنی« سیر بخورید، زیرا هفتاد نوع بیماری را شفا می دهد، ولی در حالیکه سیر‎ ‎خورده اید به مسجد (و اماکن عمومی) نروید.»

خواص سیر
خواص سیر

* توضیحات و دانلود در ادامه ی مطلب

دانلود کتاب الکترونیک خواص سیر

نام کتاب : خواص سیر

نویسنده :

ناشر :

تعداد صفحات : ۳

فرمت کتاب الکترونیک : pdf

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

دانلود دانلود کتاب الکترونیک خواص سیر – نسخه پی دی اف – ۴۷٫۸ کیلوبایت

مطالعه آنلاین کتابمطالعه آنلاین کتاب

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *